VAD BEHÖVER DU?

...för att komma vidare i ditt företag? Vi hjälper både dig som vill lämna bort all redovisning och dig som vill bokföra själv. Oavsett vilket så finns vi här som ett bollplank och stöd.

vad våra kunder har att säga...

sanna

För en frilansande, kreativ, digital nomad som jag, kunde jag inte ha en bättre partner än Jomalo Redovisning. De ger mig råd och praktiska redskap till att planera, effektivisera, digitalisera och tydliggöra hela kedjan av mitt företags ekonomi. Innan var ekonomifrågor för mig ett nödvändigt ont, men Jomalo Redovisning har på ett pedagogiskt sätt fått mig att förstå hela min ekonomi och faktiskt tycka att siffror är intressanta. Det har dessutom sparat mig väldigt mycket tid i att få all bokföring automatiserad, så att jag kan lägga min tid på det jag är bra på.

Sanna Sporrong, formgivare, Sporrong Form

Efter många år av att skicka papper fram och tillbaka med snigelpost undrade jag hur det fortfarande kunde vara standard att redovisningsfirmor jobbade på det sättet – det kändes så gammaldags. Så jag letade efter någon som kunde sköta allt digitalt. Med Jomalo sköter jag all kommunikation via datorn. Jag mejlar när jag har frågor och får pedagogiska förklaringar till svar. Om vi någon gång behöver ha möte sker det också digitalt. Perfekt!

Jenny Forsberg, examinerad språkkonsult i svenska, Klartext

Jenny_Forsberg_press3

Not much I can say but EXCELLENT service. Jomalo Redovisning has been amazing to work with, very meticulous and professional. I honestly appreciated their patience and hard work though in my particular case there was quite a bit of work that was needed above and beyond the standard. Very easy to communicate, excellent service, quick turnaround. Highly recommended!!!

Issa Hassan, digital designer