fbpx

Bli en av oss!

Jomalo Redovisning växer med stormsteg och därför behöver vi nu utöka teamet!

Vi är en liten redovisningsbyrå som jobbar digitalt och utan fast kontor. Vi är idag två medarbetare – som arbetar hemifrån eller där vi råkar befinna oss för dagen. Precis som våra kunder trivs vi med att arbeta platsoberoende.

Vi arbetar i första hand i Fortnox, men även i Visma eEkonomi och Speedledger, samt i Visma Lön 600, Bokslut och Skatt Proffs. Kommunicerar och planerar vårt arbete gör vi i G Suite, Slack, Zoom och Asana.

Våra kunder är små och medelstora företag inom framför allt tjänstesektorn som trivs med att sköta sin administration helt digitalt. Vi hjälper till med alltifrån löpande bokföring, betalningar, löner, bokslut, deklarationer till rådgivning och utbildning inom vårt expertområde.

Du har ett par års erfarenhet av redovisning och det är en klar fördel om du är duktig på Fortnox/Visma eEkonomi. Du tycker liksom vi att bokföring är superkul och är intresserad av att hålla dig uppdaterad inom området redovisning och skatt. Du ser liksom vi många fördelar med att arbeta på distans. Du klarar av att få frihet under ansvar och leverera det du åtagit dig inom deadline. Du är positiv, ser möjligheter och har lätt att lära. Du är troligtvis entreprenör själv och har f-skatt så du kan fakturera ditt arbete hos oss.

Om du är den vi söker, mejla direkt till maria@jomaloredovisning.se!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top